Nejnovější recenze ze sekce Tužky na obočí
Nerozmazává se a je vhodná i pro alergiky
- Skvělá tužka,doporučuji
Catrice Slim‘Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof tužka na obočí 020 Medium 0,05 g
Anonym
Přidáno: 30. září 2017
- Tenká, přesná, barva
- Láme se a výdrž .. Zakoupila jsem si jí a vydržela mi týden, mám hustší obočí .. Ale jindy mám výrobky na obočí i rok ..
Kvůli výdrže už nekoupím, je fakt skvělá, ale vyhodila jsem 80kč za týdenní zkrášlování .. Takže za mě vyhozené peníze ..
- byla jsem mile překvapená kvalitou i hezkým odstínem, díky
pěkný odstín pro blondýnky.Měkká akorát, dobře kreslí.
- tenký precizní hrot
- přirozená barva
- namalování obočí vyžaduje trošku více času
- velmi rychlá spotřeba
- Tužka velmi dobre drzi, nerozmazava se.
Tužku na obočí jsem si koupila již po druhe. Zatim nejlepsi co jsem na trhu objevila. Doporučuji!
- levná tužka na obočí co vydrží celý den a klidně i sportování je vhodná dobrě drží nerozmazává se a když jí ořežete neláme se jak jiné drahé tužky
- Moje oblibena tuzka na oboci. Diky kartacku se krasne rozetre a vydrzi po cely den. Mam uz nekolikatou .
- přirozená barva
- musí se ořezávat
kupuji již podruhé, je skvělá
- Snadná aplikace
- Pěkná přirozená barva
- Nízká cena
Kupuji od poněkolikáté, spokojenost, nízká cena, nemám potřebu měnit.
- Tužka je příliš měkká a prakticky se s ní nedá obočí dokreslit, protože se rozmazává.
Chtěla jsem vyzkoušet nový produkt. Neosvědčil se a proto ho nedoporučuji.
- Odstíny
- Kartáček na vystínování
- Skvěle se aplikuje
- Rychle ubývá
Tužku bych doporučila. Je skvělá a i na mé černé obočí vystačí tužka č.2 (hnědá)
Škoda jen, že rychle ubývá.
- perfektní
splňuje , co se od ní očekává
velmi příjemná, pohodlná a rychlá aplikace
- snadno se nanáší, nízká cena
- rozmazává se
doporučuji nenáročným
Nenánaši se dobře,dlouho nevydrži
tužka na zvýraznění obočí v konzistenci jako oční stín je super věc, krásně se nanáší, obočí vypadá krásně a výrazně celý den, tento odstín skvělý pro tmavovlásky s tmavým až černým obočím
super
- jednoduchost
- provedení
- velikost
Vyzkoušela jsem již vícero tužek, ale tato mi vyhovuje nejvíce, dobře se s ní pracuje,kartáček je super, jediné mínus by mohla být délka tužky, ale je to o zvyku.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »