Nejnovější recenze ze sekce Tužky na obočí
Super kontúruje a na doúpravu štěteček je velice praktický.
- Výborný, přirozený odstín, pěkně kreslí.
Tužka je super (jako všechno od Estee L.) ale za plnou cenu je to přehnané. Koupila jsem ve slevě, i tak byla dost drahá. Doufám, že aspoň dlouho vydrží. Je tam štětec na učesání obočí, tužka je vysouvací.
- krásně kreslí
- vydržela asi den
- Krásně drží celý den
- Barva je vhodná pro středně světlý typ. Se špičkou tužky se dobře vykresluje a vyplňuje obočí. Zatím je to nejlepší tužka na obočí, kterou jsem kdy měla.
Nemám zatím co viknout.
Velmi spokojena
- lepší tužku na oči nenajdete, je opravdu top
- tenký hrot, super kartáček na pročesání, oceňuji víčka, která z tužky nepadají a pořádně se dají zacvaknout
- vlastním odstín 6, mám černé vlasy a perfektně mi sedí
- dlouho vydrží, občas zafixuji ještě řasenkou na obočí, ale i bez ní drží dlouho a nerozmazává se
- Tužka je kvalitní, dobře se s ní pracuje. Vyhovuje mi barva, není to temně hnědá, má kouřový podtón, lze použít i jako linku. Tužka je dlouhá, ale dá se složit na dvě části, takže se vejde do cestovní taštičky.
- Tuha/náplň není moc dlouhá, tak 5-6 cm?
Multifunkční tužka s decentním odstínem nejen na obočí, lze složit na dvě části a využívat podle potřeb.
- super
- Velmi jemná textura.
- velmi snadno omyvatelny
nic
- Vyhovuje mi, super odstín
- Tužka má velmi komfortní nanášení
- Nízká cena
- Vydrž tužky je celý den
- Výborná kombinace tužky a kartáčku. Tužka se nerozmázává i když je potřeba během dne domalovat.
- přirozená barva
- dlouho vydrží
- nepůsobí tvrdě - jde dobře rozetřít, ale nemaže se
Kvalitní tužka na obočí se štětečkem, nerozmazava se a vydrží